Helppo bolognese

Helppo bolognese

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Nopeasti valmistettu bolognese – uhka vai mahdollisuus. Tässä tapauksessa ehdottomasti mahdollisuus! Mikäli et kuitenkaan tykkää nopeasti valmistuvasta ruoasta, kannattaa tämä jättää väliin. Muussa tapauksessa VIVA ITALIA!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista jauheliha rypsiöljyssä kypsäksi ja mausta suolalla. Lisää pannulle Pomodoro-tahna ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Hauduttele noin 10 minuuttia ja viimeistele bolognese tuoreella basilikalla. Tarjoa pastan kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Naudan jauheliha 10% 400 g

1 prk Via Pomodoro Rosso Paste
1 prk / 400 g tomaattimurskaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta basilikaa
rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä