Helppo Havaiji-pizza

Helppo Havaiji-pizza

2-4 annosta   n. 20 min  Laktoositon

Aloha! Mahalo! A hui hou! – ja mitä näitä muita nyt onkaan. Tällä kertaa HK PizzaTOP goes Havaiji. Valmiiksi yhteen pizzaan sopivaksi mitoitettu HK PizzaTOP -pussi, 150 gramman juustoraastepussi ja valmiin pizzapohjan sekä kastikkeen sisältävä pizza kit ovat avainasemassa tämän Suomen suosituimman pizzatäyteyhdistelmän luomisessa.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Levitä pizza kitissä tullut pohja pellille leivinpaperin päälle. Levitä pizzakastiketta pohjalle tasaisesti. Ripottele päälle tasainen kerros juustoraastetta. Levitä juuston päälle PizzaTOP-täyte ja paista 250-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kunnes pizzan täyte ja reuna ovat saaneet kauniin värin. Nauti.

Pizzakastike:

Laita kaikki pizzakastikkeen ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella.

Pizzapohja:

Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon vesi ja vaivaa taikinaa 10 minuuttia, kunnes taikina tuntuu kimmoisalta. Jauhota taikinan pinta ja peitä kulho kelmulla. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä ainakin 15 minuuttia.

Jaa kohonnut taikina haluamasi kokoisiksi paloiksi ja kauli ne durum-/00-jauhoissa noin puolen sentin paksuisiksi pizzapohjiksi.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pss HK PizzaTOP Havaiji 230 g

1 pss/150 g pizzajuustoraastetta
1 kpl pizza kit (pohja ja pizzakastike)

Mikäli haluat tehdä pizzapohjan ja kastikkeen itse:

Pizzapohja (n. 2 pellillistä):

400 g vehnäjauhoja
100 g durum- tai 00-jauhoja
½ tl suolaa
½ pss kuivahiivaa
1 tl sokeria
n. 3 ½ dl kädenlämpöistä vettä

Pizzakastike:

1 prk tomaattimurskaa
½ ruukkua basilikaa lehdet riivittyinä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä