Helppo kebab-pizza

Helppo kebab-pizza

2-4 annosta   n. 20 min  Laktoositon

Akuutin pizzahimon yllättäessä tuore pizza pitää saada nenän eteen sukkelasti. Silloin valmiiksi yhteen pizzaan sopivaksi mitoitettu HK PizzaTOP -pussi, 150 gramman juustoraastepussi ja valmiin pizzapohjan sekä kastikkeen sisältävä pizza kit on ratkaisu. Toki pohjan ja kastikkeen voi tehdä itsekin. Näihinkin resepti löytyy alta.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Levitä pizza kitissä tullut pohja pellille leivinpaperin päälle. Levitä pizzakastiketta pohjalle tasaisesti. Ripottele päälle tasainen kerros juustoraastetta. Levitä juuston päälle PizzaTOP-täyte ja paista 250-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kunnes pizzan täyte ja reuna ovat saaneet kauniin värin.

Viimeistele pizza pakkauksen mukana tulleella hot kebab -kastikkeella ja nauti.

Pizzakastike:

Laita kaikki pizzakastikkeen ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella.

Pizzapohja:

Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon vesi ja vaivaa taikinaa 10 minuuttia, kunnes taikina tuntuu kimmoisalta. Jauhota taikinan pinta ja peitä kulho kelmulla. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä ainakin 15 minuuttia.

Jaa kohonnut taikina haluamasi kokoisiksi paloiksi ja kauli ne durum-/00-jauhoissa noin puolen sentin paksuisiksi pizzapohjiksi.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pss HK PizzaTOP Kebab 200 g

1 pss/150 g pizzajuustoraastetta
1 kpl pizza kit (pohja ja pizzakastike)

Mikäli haluat tehdä pizzapohjan ja kastikkeen itse:

Pizzapohja (n. 2 pellillistä):

400 g vehnäjauhoja
100 g durum- tai 00-jauhoja
½ tl suolaa
½ pss kuivahiivaa
1 tl sokeria
n. 3 ½ dl kädenlämpöistä vettä

Pizzakastike:

1 prk tomaattimurskaa
½ ruukkua basilikaa lehdet riivittyinä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä