Helppo panang-curry

Helppo panang-curry

3-4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Maukas, mutta helposti valmistuva panang-curry vie sinut makumaailmalle Kaakkois-Aasiaan.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Ruskista suikaleet nopeasti kuumalla pannulla rypsiöljyssä ja siirrä ne pois pannulta. Kuumenna pannu uudelleen ja kuullota sipulikuutiot ja currytahna. Lisää joukkoon sokeri, kookosmaito sekä kalakastike ja anna hautua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää joukkoon ruskistetut fileesuikaleet ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Purista joukkoon limen mehu, koristele murskatuilla suolapähkinöillä ja tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton 400 g

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli kuutioina
  • 1 rkl panang-currytahnaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1 rkl kalakastiketta
  • ½ limen mehu
  • ½ dl suolapähkinöitä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.