Hernepyre

Hernepyre

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Raikkaan vihreä hernepyre on lipeäkalan klassinen lisuke. Hernepyre valmistuu helposti ja nopeasti pakasteherneistä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuutioi sipuli pieniksi kuutioiksi ja kuullota kattilassa voin kanssa muutama minuutti. Lisää herneet ja anna niiden kuumentua ja pehmetä. Soseuta hienoksi massaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Painele seos siivilänläpi, jotta siitä saadaan tasainen ja sileä. Mausta vielä suolalla ja valkopippurilla.

Katso ohjeet myös kinkun paistoon

Ainekset 

(4 annosta)
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 kpl sipulia
  • 50 g voita
  • 400 g herneitä pakaste
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tl suolaa

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.