
Hodari baijerilaisittain
Hodarin seurana maistuu ruokaisa mutta raikas baijerilainen perunasalaatti. Salaatti kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä, jolloin maut tasaantuvat ja nälän yllättäessä hodariherkku on nopeasti valmis.
Valmistusohje
(n. 30 min)Kuumenna nakit kattilassa ja sämpylät uunissa tai grillissä. Kruunaa hodari lisukkeilla ja tarjoa kaveriksi baijerilaista perunasalaattia.
Kuutioi perunat ja raasta kananmuna hienoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna salaatin maustua vähintään kaksi tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Aitonakki™ 420 g
- 4 kpl hot dog sämpylöitä
- 4 rkl valkosipulimajoneesia
- 4 rkl kuivattua sipulia
- 4 rkl ketsuppia
Baijerilainen perunasalaatti
- 5 kpl keitettyjä perunoita
- 1 keitetty kananmuna
- 2 rkl omenaviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
- ½ punasipuli pieninä kuutioina
- 1 valkosipulinkynsi murskattuna
- ½ kourallista hienonnettua ruohosipulia
- 1 rkl sinappia
- 100g kermaviiliä
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria myllystä
