Juusto-jalapeno-hodarit

Juusto-jalapeno-hodarit

6 annosta   n. 15 min  Laktoositon

Perinteiset hot dogit saavat lisämakua Aito Nakki Juusto & jalapeno -nakista ja herkullisesta hapankaalista.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Paista nakit pannulla tai lämmitä ne vesihäyryssä. Lämmitä sämpylät mikrossa tai uunissa ja hapankaali kattilassa. Täytä sämpylät juustonakeilla ja hapankaalilla. Tarjoa hodarit sinapin, ketsupin ja paahdetun sipulin kera.

Ainekset 

(6 annosta)
  • 1 pkt HK Aito Nakki Juusto & jalapeno
  • 10 kpl hot dog -sämpylää
  • 200 g hapankaalia
  • 50 g sinappia esim. Turun Sinappia
  • 50 g ketsuppia
  • 20 g paahdettua sipulia
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.