Hot dogit ja paholaisen kastike

Hot dogit ja paholaisen kastike

8 annosta   n. 45 min  Laktoositon

Nämä hodarit saavat hieman tulisemman makunsa mausteisesta pahoilaisen kastikkeesta ja herkullisen makunautinnon kruunaa maukas pekoni. Oiva grilliherkku tulisemman ruoan ystäville!

Valmistusohje

(n. 45 min)

Tee kastike hyvissä ajoin. Kuumenna öljy kattilassa ja puserra valkosipulinkynnet mukaan. Lisää hienonnetut chilit ja tomaattipyree. Kuumenna hetki. Kaada päälle tomaattimurska, lisää sokeri, viinietikka ja soija. Keitä kastiketta puolisen tuntia ilman kantta. Kun kastike on sopivan sakeaa, mausta se worcesterkastikkeella, suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.

Tee nakkeihin viillot ja kietaise ympärille pekoniviipaleet. Grillaa nakit kuumiksi keskilämmöllä. Voit paistaa nakit grillin sijaan myös pannulla tai uunissa. Lämmitä sämpylät nopeasti grillissä tai uunissa, lisää sisään nakit, paholaisen kastiketta ja paahdettua sipulia.

Ainekset 

(8 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki 420 g

  • 1 pkt (170 g) HK Amerikan Pekoni® Original 
  • 8 hot dog -sämpylää 
  • paahdettua sipulia 


Paholaisen kastike

  • 2 rkl öljyä 
  • 3 valkosipulinkynttä 
  • 2 punaista chiliä 
  • 3 rkl tomaattipyreetä 
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa 
  • 3 rkl fariinisokeria 
  • 2 rkl viinietikkaa 
  • 1 rkl soijakastiketta 
  • 1 rkl worcesterkastiketta 
  • suolaa
  • mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.