
Huberin Huilua ja coleslaw-salaattia
Mehevän ja mausteisen Huberin Huilun kanssa toimii raikas coleslaw. Lihaisan makkaran sisältä löytyy muun muassa jalapenoa ja cheddaria, joten tämä herkku on nappiosuma laatutietoisille makkaran ystäville.
Valmistusohje
(n. 60 min)Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan. Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon persiljasilppu, majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.
Paista makkarat pienessä määrässä rypsiöljyä keskilämmöllä noin kymmenen minuuttia, kunnes makkaroissa on kaunis paistopinta ja ne ovat kauttaaltaan kuumia.
Tarjoa makkarat coleslaw-salaatin kera.
Ainekset
(6 annosta)3 pkt HK Maakarit® Chef's Special Huberin Huilu 330 g
Coleslaw:
½ valkokaali
1 porkkana
½ pnt lehtipersiljaa silputtuna
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
150 g majoneesia
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
2 rkl rypsiöljyä paistamiseen
