Huberin Huilua ja coleslaw-salaattia

Huberin Huilua ja coleslaw-salaattia

6 annosta   n. 60 min  Laktoositon Gluteeniton

Mehevän ja mausteisen Huberin Huilun kanssa toimii raikas coleslaw. Lihaisan makkaran sisältä löytyy muun muassa jalapenoa ja cheddaria, joten tämä herkku on nappiosuma laatutietoisille makkaran ystäville.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon viinietikka ja anna maustua tunnin ajan. Valuta kaali ja porkkana huolellisesti. Sekoita joukkoon persiljasilppu, majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Jätä maustumaan.

Paista makkarat pienessä määrässä rypsiöljyä keskilämmöllä noin kymmenen minuuttia, kunnes makkaroissa on kaunis paistopinta ja ne ovat kauttaaltaan kuumia.

Tarjoa makkarat coleslaw-salaatin kera.

Ainekset 

(6 annosta)

3 pkt HK Maakarit® Huberin huilu 330 g

 

Coleslaw:

½ valkokaali
1 porkkana
½ pnt lehtipersiljaa silputtuna
2 rkl vaaleaa viinietikkaa
150 g majoneesia
1 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

2 rkl rypsiöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.