Huevos rancheros con Pablo

Huevos rancheros con Pablo

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Tässäpä mainio ruoka, joka sopii moneen tilanteeseen. Ennen kaikkea, mikäli edellisilta on venynyt aamutunneille, Maakarit® Pampan Pablon tulisen mausteinen potku on päivän pelastus. Kokeile myös täytteenä tortilloihin!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pursota makkara suolestaan pieniksi palleroiksi. Paista makkarapallerot paistinpannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Nosta makkarat pois pannulta ja lisää pannulle sipuli, paprika, valkosipuli ja chili. Freesaa noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät. Lisää mukaan jauhettu korianteri, sokeri ja tomaattipyree. Jatka freesaamista noin pari minuuttia. Kaada mukaan tomaattimurska ja anna hautua välillä sekoitellen 10 minuuttia. Lisää lopuksi sekaan makkarapallerot ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Laita tomaatti-makkaramuhennos laakeaan uuninkestävään astiaan. Tee muhennokseen lusikalla neljä koloa, joihin riko kananmunat niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi.

Paista 225 asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, niin että munien valkuaiset hyytyvät, mutta keltuaiset jäävät hieman pehmeiksi. Tarjoa hyvän vaalean leivän kera tai tortillan täytteenä.

 

 

 

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Pampan Pablo

4 kananmunaa
1 prk tomaattimurskaa
1 pieni sipuli silputtuna
1 pieni punainen paprika kuutioituna
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl tomaattipyreetä
1 punainen chili viipaloituna
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tl jauhettua korianteria
3 rkl oliiviöljyä
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.