Ilmakuivattua kinkkua, munakokkelia ja paistettuja kirsikkatomaatteja

Ilmakuivattua kinkkua, munakokkelia ja paistettuja kirsikkatomaatteja

4 annosta   n. 25 min  Laktoositon

Hidas viikonloppuaamu ja aamiainen kaikessa rauhassa. Tässä on ihan lyömätön resepti tuohon ihanuuteen. Rypsiporsas® Gourmet ilmakuivattua kinkkua, kevätsipulilla maustettua munakokkelia ja paistettuja kirsikkatomaatteja, ah voiko päivä enää ihanammin alkaa?

Valmistusohje

(n. 25 min)

Riko munat kulhoon ja vatkaa joukkoon kerma, puoli teelusikallista suolaa ja hieman rouhittua mustapippuria. Sulata voi paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää munamassa ja kypsennä se hitaasti koko ajan lastalla pohjaa myöten sekoittaen. Kun munamassa alkaa hyytyä, ota pannu pois liedeltä ja sekoita joukkoon 25 grammaa voita ja viipaloitu kevätsipuli. Kaada munakokkeli kulhoon ja peitä kelmulla.

Kuumenna toinen pannu kuumaksi. Paista tomaatit oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Laita lämpö pois päältä ja lisää joukkoon loppu voi. Anna hetki kypsyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa lisänä Gourmet ilmakuivattua kinkkua sekä tuoretta patonkia ja voita.

Ainekset 

(4 annosta)

HK Rypsiporsas® Gourmet Ilmakuivattu kinkku
1 rasia kirsikkatomaatteja
10 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
4 kevätsipulin vartta viipaloituna
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
voita paistamiseen
oliiviöljyä paistamiseen

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.