Intialainen possupata ja korianteririisi

Intialainen possupata ja korianteririisi

3 annosta   n. 30 min  Laktoositon Maidoton

Tämä intialainen lihapata on erittäin maukas ja poikkeaa mukavasti arjen perinteisemmistä aterioista. Herkullisen possupadan lisukkeeksi sopii mainiosti korianterilla maustettu riisi.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Huuhtele linssit lävikössä. Ruskista lihasuikaleita tilkassa öljyä, lisää suikaloitu sipuli, hienonnetut valkosipulin kynnet ja kuullota hetki. Lisää joukkoon tomaattimehu, vesi, hienonnettu inkivääri, suola ja mustapippuria myllystä. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

Keitä basmatiriisi pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta hienonnetulla korianterilla.

Lisää linssit ja garam masala pataan muiden aineksien sekaan ja sekoita. Lisää tarvittaessa nestettä ja anna hautua 10 minuuttia. Lisää kasvikset ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarjoile korianteririisin kera.

Ainekset 

(3 annosta)
  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pala inkivääriä
  • 3 dl vihreitä linssejä
  • 4 dl tomaattimehua
  • 4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl garam masalaa
  • 250 g pakastekasviksia

Korianteririisi

  • 3 dl basmatiriisiä
  • 0.5 ruukkua korianteria hienonnettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.