Isänpäivän pekoni-munatoastit

Isänpäivän pekoni-munatoastit

2 annosta   n. 25 min  Laktoositon

Tämän annoksen tärkein raaka-aine on HK Rypsiporsas® Gourmet Pekoni, mutta ilman ripausta rakkautta hommasta ei tulisi mitään. Gourmet Pekonin voit kyllä korvata käyttämällä ehtaa HK Amerikan Pekoni® original. Rakkautta sen sijaan ei korvaa mikään. HK Rypsiporsas® Gourmet Pekonin hienostunut maku syntyy kuivasuolaamalla ja savustamalla aidolla hakesavulla.

Valmistusohje

(n. 25 min)

Laita pekonit paistumaan paistinpannulle. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja mausta ne suolalla ja ripauksella sokeria. Kun pekoni alkaa olemaan valmista lisää pannulle viipaloidut tomaatit ja paista molemmin puolin. Pidä kuumana.

Stanssaa sydämen muotoisella piparkakkumuotilla rei'ät leipäviipaleisiin. Paahda leivät paistinpannulla pienessä määrässä voita molemmin puolin. Voitele kaksi leipää HP-kastikkeella ja aseta voideltujen leipien päälle toiset leivät niin, että sinulla on pannulla kaksi kahden leivän tornia. Riko kananmunat reikiin ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Jatka paistamista pienellä lämmöllä, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet.

Nauti munatoastit hyvässä seurassa paistetun pekonin ja tomaatin kera.

 

 

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Pekoni 140 g

4 viipaletta laadukasta paahtoleipää
2 kananmunaa
1 tomaatti
10 g voita paistamiseen
20 g HP-kastiketta
ripaus suolaa
ripaus sokeria
rypsiöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä