Italian burger

Italian burger

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Pehmeä pecorinomajoneesi, kirpakka aurinkokuivattu tomaattipyre ja mehukas jauhetusta naudan rinnasta pyöräytetty pihvi muodostavat tässä reseptissä pyhän liiton. Jos italialaiset olisivat keksineet hampurilaisen, tällainen siitä olisi tullut.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele tasakokoisiksi pihveiksi. Valmista aurinkokuivattu tomaattipyree. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja laita kulhoon. Lisää mukaan öljy ja sitruunamehu. Soseuta sauvasekoittajalla sileähköksi tahnaksi. Sekoita pecorinomajoneesin ainekset keskenään.

Paista  jauhelihapihvit kypsiksi voi-öljyseoksessa, mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lämmitä sämpylät pannulla tai uunissa. Voitele sämpylöiden kannet ja pohjat pecorinomajoneesilla. Laita pohjan päälle hyvä kasa rucolaa, pihvi, sipaisu aurinkokuivattu tomaattipyreetä ja lopuksi kansi.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Karkeaksi jauhettua naudan rintaa

4 kpl hampurilais-sämpylöitä
½ prk aurinkokuivattua tomaattia
½ dl rypsiöljyä
½ sitruunan mehu
8 rkl pecorinomajoneesia
rucolaa
voita ja öljyä paistamiseen
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Pecorinomajoneesi:

200 g majoneesia
45 g pecorinojuustoa
mustapippuria myllystä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.