Italian pekonia ja karamellisoituja salottisipuleita

Italian pekonia ja karamellisoituja salottisipuleita

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Pekonia voi syödä muutenkin kuin aamiaisella, varsinkin Italian Pekonia. Nappaa tästä mukaan maistuva resepti vaikkapa pitkän illallisen alkuruoaksi.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kuori ja halkaise salottisipulit pituussuunnassa. Kuumenna paistinpannu ja lisää voi. Paista sipuleita keskilämmöllä noin 4 minuuttia. Lisää vaahterasiirappi, hienonnettu timjami, mustapippuri ja nokare voita. Anna karamellisoitua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun paistat pekonin.

Valuta aurinkokuivatuista tomaateista suurin osa öljystä pois. Laita kaikki aurinkokuivattu tomaattipyreen ainekset kulhoon ja surauta sauvasekoittajalla sileäksi tahnaksi.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Italian pekoni 150g
2 rkl vaahterasiirappia
2 rkl voita
½ tl mustapippuria myllystä
200 g banaanisalottisipuleita
1/3 pnt timjamia
Suolaa

Aurinkokuivattu tomaattipyree:

½ prk aurinkokuivattua tomaattia
½ dl rypsiöljyä
½ sitruunan mehu
ripaus mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.