Itämainen naudanliha-nuudelisalaatti

Itämainen naudanliha-nuudelisalaatti

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Maidoton

Helposti ja nopeasti valmistuva naudanliha-nuudelisalaatti saa aasialaisia makuvivahteita muun muassa chilistä, mintusta ja korianterista.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kiehauta vesi ja nosta kattila pois liedeltä. Kasta nuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi, kunnes ne kypsyvät. Valuta ja anna jäähtyä. Sekoita halutessasi joukkoon hieman öljyä, jotta ne pysyvät irtonaisina.

Paista suikaleet kuumassa pannussa öljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet ja chilipaprika ja lisää joukkoon käännellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja anna maustua hetki. Leikkaa kurkku ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita salaattiainekset keskenään ja purista joukkoon limen mehu. Hienonna reilusti minttua ja korianteria ja sekoita salaatin joukkoon.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 2 l vettä
  • 150 g täysjyväriisinuudeleita
  • 2 rkl rypsiöljyä

Lisäksi

  • 1 pkt HK Naudan ohut sisäpaistisuikale maustamaton
  • 1 rkl öljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl chilipaprikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 kpl kurkkua
  • 1 kpl paprikaa
  • 50 g sokeriherneen palkoja
  • 1 kpl limeä
  • 10 lehteä tuoretta minttua
  • 10 lehteä tuoretta korianteria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.