Jääkinkku

Jääkinkku

Usko tai älä, mutta voit paistaa joulukinkun myös jäisenä. Uunin lämpötila tulee pitää perinteistä paistotapaa alhaisempana ja paistoaika on suunnilleen kaksinkertainen. Jääkinkun voit tehdä mistä tahansa pakastetusta joulukinkusta.

Jääkinkku

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
10 annosta | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

1. Pidä kinkkua hetki vesihanan alla, niiin pakkaus irtoaa helpommin.
2. Aseta kinkku uuniritilälle ja ritilä uunipellin päälle.
3. Laita kinkku 90-asteiseen uuniin.
5. Parin tunnin päästä kinkku alkaa olla sen verran sula, että voit työntää lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan.
6. Paista kinkkua yhteensä n. 2h / kg, kunnes mittari näyttää 72-85 astetta, halutun kypsyysasteen mukaan.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.