Jauhelihatacot

Jauhelihatacot

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Jauhelihatacot ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Kokoa pöytään jauhelihatäyte, iso kasa pehmeitä maissitacolettuja, lisukkeet ja pari hyvää ystävää herkkua nauttimaan. Kyytipojaksi kylmä cerveza ja kaiuttimista Mariachi soimaan - kunnon meksikolainen fiesta on valmis.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista jauheliha rypsiöljyssä kauniin väriseksi ja kypsäksi. Sekoita joukkoon maustetahna. Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan hienonnettu korianteri. Lämmitä maissitacoletut. Kokoa lettujen päälle jauheliha ja ranskankermaa. Purista päälle limeä ja nauti.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Naudan jauheliha 10% 400 g

1 prk Via Mezcla Mexicali Paste
tuoretta korianteria
ranskankermaa
1 lime
maissitacolettuja

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä