Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

6 annosta   n. 40 min  Gluteeniton

Jauhetusta naudan maksasta valmistetut jauhemaksapihvit ovat perinteinen, ja aina yhtä maistuva herkku. Lisukkeena voi tarjoilla esimerkiksi perunamuusia, paistettua sipulia, herneitä ja puolukoita.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Anna maksan sulaa jääkaapissa noin vuorokauden ajan tai sulata pakkauksessaan haaleassa vedessä. Sekoita kaikki ainekset keskenään voita lukuun ottamatta. Sulata hieman voita paistin- tai ohukaispannulla ja paista taikinasta n. 3 cm paksuisia pihvejä kohtuullisella lämmöllä n. 4-5 minuuttia per puoli. Tarjoa maksapihvien seurana perunamuusia, herneitä, puolukoita ja paistettua sipulia.

Ainekset 

(6 annosta)
  • 500 g HK Naudan maksa jauhettu, pakaste
  • 500 g raakaa perunaa raastettuna
  • 1 kpl sipulia pieninä kuutioina
  • 1 kpl omenaa raastettuna
  • 2 kpl kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl meiramia
  • 4 rkl voita
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.