Jouluinen härkärulla

Jouluinen härkärulla

4-6 annosta   n. 20 min 

Härkärulla sopii mainiosti illanistujaistarjottavaksi tai vaikka pikkujoulunaposteltavaksi. Mantelirouheen makuun saat lisää syvyyttä, kun paahdat sitä hieman uunissa tai kuivalla pannulla.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Hienonna paistiviipaleet veitsellä pieneksi muruksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi ja anna sen maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Levitä massa rieskalevyjen päälle ja kääri levyt rulliksi. Leikkaa rullista muutaman sentin paksuisia paloja.

Vinkki! Saat leikattua rullat helpommin annospaloiksi, jos laitat ne hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

 

 

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 pkt HK Ohuen ohut Härän kylmäsavupaisti 100 g

  • 200 g tuorejuustoa, esimerkiksi karpalon makuista 
  • ½ dl kermaa tai ruokakermaa 
  • 1 rkl kapriksia hienonnettuna 
  • ½ dl rusinoita hienonnettuna 
  • ½ dl mantelirouhetta 
  • mustapippuria myllystä 
  • 1 pkt ohuita rieskalevyjä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.