Jouluiset cocktailpalat

Jouluiset cocktailpalat

5-8 annosta   n. 15 min 

Nämä cocktailpalat valmistuvat nopeasti ja maistuvat mainiosti jouluisen glögin seurana vaikkapa pikkujouluissa tai illanistujaisissa.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Leikkaa maksamakkarasta palttoonnappien päälle noin 1 senttimetrin siivuja. Koristele maksamakkarasiivut omenahillolla ja pähkinällä sekä tuoreilla yrteillä.

Leikkaa gorgonzolasta reilut siivut näkkileipien päälle. Leikkaa päärynästä ohuita siivuja ja koristele leivät niillä. Lisäksi voit käyttää koristeena tuoreita yrttejä.

Ainekset 

(5-8 annosta)

Maalaismaksamakkaraa ja omenaa palttoonnapilla

  • 1 pkt HK Maalaismaksamakkara
  • 12 kpl palttoonnappeja
  • 1 dl omenahilloa
  • 12 kpl pekaanipähkinöitä (tai saksanpähkinöitä)
  • 1 dl tuoreita yrttejä

Gorgonzolaa ja päärynää näkkileivällä 

  • 100 g gorgonzola-juustoa
  • 12 kpl palttoonnappeja
  • 2 kpl päärynää
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.