Juhlaraakamakkaraa, maa-artisokka-pekonipaistosta ja ras el hanout-majoneesia
Juhlapöydän katseenvangitsija on komea ja maukas Maakarit® Pampan Pablo -raakamakkara. Kokonaisena kiekurana paistettu Pampan Pablo näyttelee illallispöydän kuuminta sankariosaa.
Valmistusohje
(n. 40 min)Puolita pestyt maa-artisokat ja laita kulhoon. Lisää joukkoon rypsiöljy, suola ja hunaja. Sekoita hyvin ja levitä maa-artisokat kuorineen uunin pellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes maa-artisokat ovat kypsiä. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi paistipannulla. Sekoita paistetut maa-artisokat, pekoni ja silputtu korianteri keskenään.
Tällä välin paista makkara. Kuumenna paistinpannu ja paista makkara kypsäksi voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia per puoli.
Valmista ras el hanout-majoneesi. Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua.
Tarjoa Pampan Pablo -raakamakkara maa-artisokka-pekonipaistoksen ja ras el hanout-majoneesin kera.
Ainekset
(3-4 annosta)1 pkt HK Amerikan pekoni Original 170g
500 g maa-artisokkia huolellisesti pestynä
½ pnt korianteria silputtuna
4 rkl rypsiöljyä
suolaa maun mukaan
2 rkl hunajaa
Ras el hanout-majoneesi:
300 g majoneesia
1/3 pnt korianteria silputtuna
1 tl ras el hanout -mausteseosta
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 rkl sitruunamehua
