Juhlaraakamakkaraa, maa-artisokka-pekonipaistosta ja ras el hanout-majoneesia

Juhlaraakamakkaraa, maa-artisokka-pekonipaistosta ja ras el hanout-majoneesia

3-4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Juhlapöydän katseenvangitsija on komea ja maukas Maakarit® Juhlaraakamakkara. Kokonaisena kiekurana paistettu Juhlaraakamakkara näyttelee illallispöydän kuuminta sankariosaa.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Puolita pestyt maa-artisokat ja laita kulhoon. Lisää joukkoon rypsiöljy, suola ja hunaja. Sekoita hyvin ja levitä maa-artisokat kuorineen uunin pellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes maa-artisokat ovat kypsiä. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi paistipannulla. Sekoita paistetut maa-artisokat, pekoni ja silputtu korianteri keskenään.

Tällä välin paista makkara. Kuumenna paistinpannu ja paista makkara kypsäksi voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia per puoli.

Valmista ras el hanout-majoneesi. Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua.

Tarjoa juhlaraakamakkara maa-artisokka-pekonipaistoksen ja ras el hanout-majoneesin kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® juhlaraakamakkara 280 g
1 pkt HK Amerikan pekoni Original 170g
500 g maa-artisokkia huolellisesti pestynä
½ pnt korianteria silputtuna
4 rkl rypsiöljyä
suolaa maun mukaan
2 rkl hunajaa

Ras el hanout-majoneesi:

300 g majoneesia
1/3 pnt korianteria silputtuna
1 tl ras el hanout -mausteseosta
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 rkl sitruunamehua

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.