Juustoiset hodarit

Juustoiset hodarit

4 annosta   n. 60 min 

Herkulliset hodarit täytetaan omilla lempitäytteillä. Aito Nakki Juusto & jalapeno tarjoaa herkullisen juustoisen, mutta tulisen makuelämyksen!

Valmistusohje

(n. 60 min)

Valmista ensin hodarisämpylät. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Sekoita joukkoon suola, siirappi, kaurahiutaleet ja öljy. Vaivaa taikinaan vehnäjauhot ja juustoraaste. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä se tasakokoiseksi pötköksi. Jaa taikina viiteen yhtä suureen osaan. Pyöritä pitkän mallisia sämpylöitä. Kohota hetki ja paista 200 asteisessa uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä noin 15 minuuttia.

Kuumenna nakit kiehuvassa vedessä tai vesihauteessa. Halkaise sämpylät ja levitä alimmalle leivälle majoneesia tai voileipäpikkelssiä. Täytä salaatilla, säilötyillä jalapenon puolikkailla, miniluumutomaateilla ja nakeilla.

Katso lisää herkullisia hodariohjeita

Ainekset 

(4 annosta)

Hodarisämpylät

  • 5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl siirappia
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 0.5 dl öljyä
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 dl majoneesia
  • 5 kpl salaatinlehtiä
  • 5 kpl säilöttyä jalapenoa puolitettuna
  • 10 kpl miniluumutomaatteja
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.