Juusto-jalapenoburrito

Juusto-jalapenoburrito

6 annosta   n. 20 min 

Aito Nakki istuu hyvin myös tortillarullan täytteeksi, eikä tämän herkun valmistamisessa tarvitse turhia kikkailla.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja lisää joukkoon salsa ja maissit. Anna kiehua hetki ja nosta pannu liedeltä. Kuutioi avokadot ja kuumenna nakit kuumassa vedessä tai paista pannulla. Jaa hieman jäähtynyt täyte tasan kuudelle tortillaletulle, nosta kunkin päälle kaksi nakkia ja ripottele pinnalle avokadokuutiot, jalapenot sekä juustokastike. Viimeistele ranskankermalla ja korianterin lehdillä ja kääri tortillat rulliksi.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Aito Nakki

400 g HK Naudan jauhelihaa

½ tl suolaa

200 g salsakastiketta

200 g pakastemaissia

2 avokadoa

1/2 prk jalapenoja

150 g cheddarkastiketta

1 ruukku korianteria

150 g ranskankermaa

6 kpl suuria tortillalettuja

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.