Balkan-pinaattileivät

Balkan-pinaattileivät

12 annosta   n. 20 min 

Lämpimät leivät saavat tällä kertaa täytteekseen lihaisaa balkanmakkaraa ja maukasta pinaattia. Sitten nämä herkulliset leivät käytetään nopeasti uunissa, helppoa ja maukasta!

Valmistusohje

(n. 20 min)

Hienonna pinaatti, kypsennä sitä hetki oliiviöljyssä paistinpannulla ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Voitele leipäviipaleet kevyesti sinapilla. Hienonna balkan ja ripottele makkarasilppua leipien päälle. Lusikoi leipien päälle hieman kypsennettyä pinaattia. Raasta gouda ja ripottele sitä leipien pinnalle.

Paista leipiä 200-asteisessa uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on sulanut ja alkaa ruskettua, noin 10 minuuttia.

Ainekset 

(12 annosta)
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 12 siivua leipää
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 12 siivua HK Lihaisa Balkan
  • 150 g gouda-juustoa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.