
Juustotäytteinen fileerulla
Porsaan ulkofilee saa tässä reseptissä herkullisen tuorejuustotäytteen. Täydellinen tarjottava vaikkapa sunnuntain päivälliselle!
Valmistusohje
(n. 60 min)Sekoita keskenään tuorejuusto sekä sulatettu ja kuivaksi puristettu pinaatti. Leikkaa filee levyksi auki ja nuiji tarvittaessa lihanuijalla tasaiseksi. Mausta liha suolalla ja levitä tuorejuustoseos lihan pintaan. Rullaa filee rullaksi ja solmi kiinni paistinarulla.
Kypsennä uunissa 175 asteessa 35 minuuttia tai kunnes lihalämpömittari näyttää 68 astetta. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja leikkaa viipaleiksi.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan ulkofilee maustamaton n.1,5 kg
- 200 g maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti)
- 1 rkl hienoa merisuolaa
- 1 tl mustapippuria myllystä
- 150 g pakastepinaattia
- paistinarua
