Juustotäytteinen fileerulla

Juustotäytteinen fileerulla

4 annosta   n. 60 min  Gluteeniton

Porsaan ulkofilee saa tässä reseptissä herkullisen tuorejuustotäytteen. Täydellinen tarjottava vaikkapa sunnuntain päivälliselle!

Valmistusohje

(n. 60 min)

Sekoita keskenään tuorejuusto sekä sulatettu ja kuivaksi puristettu pinaatti. Leikkaa filee levyksi auki ja nuiji tarvittaessa lihanuijalla tasaiseksi. Mausta liha suolalla ja levitä tuorejuustoseos lihan pintaan. Rullaa filee rullaksi ja solmi kiinni paistinarulla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa 35 minuuttia tai kunnes lihalämpömittari näyttää 68 astetta. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja leikkaa viipaleiksi.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.