Kabanossi-luumuvartaat

Kabanossi-luumuvartaat

4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Makea luumu on mahtava makupari grillimakkaralle, joten kaksikko sopii hyvin grillattaviin vartaisiin. Herkulliset grillivartaat viimeistellään vielä balsamicoglaseerauksella.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Aloita valmistamalla glaseerauskastike: yhdistä kastikkeen ainekset kattilassa ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä kesäpäivänlämpöiseksi. 

Leikkaa makkarat neljään osaan. Halkaise luumut ja poista siemenet. Leikkaa luumun puolikkaat neljään osaan. Pujota kuhunkin varrastikkuun vuorotellen neljä makkaran palaa ja neljä luumun palaa. Grillaa keskilämpöisessä grillissä 4-5 minuuttia per puoli ja sivele loppuvaiheessa molemmin puolin glaseerauskastikkeella.

Ainekset 

(4 annosta)

Glaseerauskastike

  • 1 dl balsamicoa
  • 4 rkl sokeria

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.