Kabanossi-luumuvartaat

Kabanossi-luumuvartaat

Makea luumu on mahtava makupari grillimakkaralle, joten kaksikko sopii hyvin grillattaviin vartaisiin. Herkulliset grillivartaat viimeistellään vielä balsamicoglaseerauksella.

Kabanossi-luumuvartaat

Arvostele resepti
2 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Glaseerauskastike

  • 1 dl balsamicoa
  • 4 rkl sokeria

Valmistusohje

Aloita valmistamalla glaseerauskastike: yhdistä kastikkeen ainekset kattilassa ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä kesäpäivänlämpöiseksi. 

Leikkaa makkarat neljään osaan. Halkaise luumut ja poista siemenet. Leikkaa luumun puolikkaat neljään osaan. Pujota kuhunkin varrastikkuun vuorotellen neljä makkaran palaa ja neljä luumun palaa. Grillaa keskilämpöisessä grillissä 4-5 minuuttia per puoli ja sivele loppuvaiheessa molemmin puolin glaseerauskastikkeella.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.