
Kabanossi-luumuvartaat
Makea luumu on mahtava makupari grillimakkaralle, joten kaksikko sopii hyvin grillattaviin vartaisiin. Herkulliset grillivartaat viimeistellään vielä balsamicoglaseerauksella.
Valmistusohje
(n. 20 min)Aloita valmistamalla glaseerauskastike: yhdistä kastikkeen ainekset kattilassa ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä kesäpäivänlämpöiseksi.
Leikkaa makkarat neljään osaan. Halkaise luumut ja poista siemenet. Leikkaa luumun puolikkaat neljään osaan. Pujota kuhunkin varrastikkuun vuorotellen neljä makkaran palaa ja neljä luumun palaa. Grillaa keskilämpöisessä grillissä 4-5 minuuttia per puoli ja sivele loppuvaiheessa molemmin puolin glaseerauskastikkeella.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Kabanossi® Original 400 g
6 kpl luumua
4 kpl varrastikkuja
Glaseerauskastike
1 dl balsamicoa
4 rkl sokeria
