Kalkkuna-avokadotoast

Kalkkuna-avokadotoast

annosta   n. 30 min 

Rapeiksi paahdetut leivät täytetään herkullisella basilikavoilla, kalkkunalla sekä kirsikkatomaateilla

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa. Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua. Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet. Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.

Ainekset 

( annosta)
  • 6 kpl kirsikkatomaatteja
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl ruskeaa sokeria
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 nippu basilikaa
  • 2 rkl voita
  • 1 kpl avokadoa
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 2 viipaletta paahtoleipää
  • 4 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.