Kamarasipsit joulukinkusta

Kamarasipsit joulukinkusta

Joulukinkun päällä olevasta nahasta syntyvät rapeat ja yllättävän maistuvat snacksit, joiden kanssa sopii esimerkiksi raikas dippikastike.

Kamarasipsit joulukinkusta

Arvostele resepti
18 arvostelua
2-4 annosta | Valmistusaika: n. 8 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl kinkun päällä oleva nahka
  • 1 l rypsiöljyä

Valmistusohje

Poista paistetun kinkun päällä oleva nahka ja puhdista sisäpuolelta lusikalla kaapimalla kaikki rasva pois. Leikkaa nahkalevystä 2x2cm kokoisia paloja ja levitä uunipellille tasaisesti irti toisistaan. Kuivata nahanpaloja uunissa tai kasvikuivurissa 50 asteessa 6-8 tuntia.

Uppopaista 190 asteisessa rasvassa noin 15 sekuntia. Valuta paperin päällä ylimääräinen rasva pois. Tarjoile esimerkiksi raikkaan dipin kera.


Katso lisää vinkkejä joulukinkun tähteiden hyödyntämiseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.