Kanabossi ja kesäperunasalaatti

Kanabossi ja kesäperunasalaatti

Kanabossi, Kabanossin siivekäs sukulainen on kevyempi vaihtoehto grilli-iltojen makkaraksi. Raikkaan kesäperunasalaatin kanssa herkuteltu annos vie kielen mennessään. Kesäperunasalaatin kastikkeen roquefort juusto ja sitruuna tuovat annokseen kivasti täyteläisyyttä ja kirpakkaa happamuutta.

Kanabossi ja kesäperunasalaatti

Arvostele resepti
2 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

340g HK Kabanossi Kanabossi
1 kg keitettyä varhaisperunaa
1 nippu kevätsipulia hienonnettuna

Kastike:
100 g roguefort-juustoa murennettuna
1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
5 rkl sitruunanmehua
1 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Halkaise jäähtyneet perunat.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada perunoiden sekaan.
Sekoita joukkoon vielä hienonnettu kevätsipuli.
Grillaa makkarat makusi mukaan ja nauti kesäperunasalaatin kera.

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.