Kanapekoni-peltipizza

Kanapekoni-peltipizza

6 annosta   n. 60 min  Laktoositon

Joko olet kokeillut HK Amerikan Pekoni® Kanalastuja? Tämä superherkullinen pizza maistuu niin arkipäivän herkuttelussa kuin illanistujaistarjottavanakin. Kokeile! BBQ-kastike antaa pizzalle aivan erityisen maun. Tämä resepti on tehty yhteistyössä Hellapoliisin kanssa.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola.
Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.
Levitä BBQ-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.
Kuumenna öljy pannulla ja paahda Amerikan Pekoni Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun.
Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita. Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Leikkaa paloiksi ja tarjoa!

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Kanalastu 140 g

100 g siitakesieniä
100 g miniluumutomaatteja
2-3 valkosipulinkynttä
100 g pakastemaissia
jalapenoviipaleita maun mukaan

Taikina:

2 ½ dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
½ dl rypsiöljyä
Täyte:
150 g BBQ-kastiketta
250 g mozzarellaraastetta
2 rkl rypsiöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä