Kapen Carbonara uunipasta

Kapen Carbonara uunipasta

4 annosta   n. 45 min  Gluteeniton

Kapen Himotut -reseptisarjassa olemme päässeet jo toiseen osaan. Tässä reseptissä kokeillaan hieman carbonarafanaatikkojen huumorintajua tekemällä pasta uunissa ja laittamalla siihen vielä kaiken kukkuraksi kermaa… O-ou! Mutta se maku - se se vasta on jotakin!

Valmistusohje

(n. 45 min)

Leikkaa pekoni ja portobellot ohuiksi suikaleiksi. Murskaa ja hienonna valkosipuli.
Paista leikattu pekoni pannulla rapeaksi. Lisää joukkoon portobellot ja jatka paistamista. Lisää joukkoon
valkosipuli ja gnocchit. Paista kevyesti vielä hetki. Sekoita joukkoon pinaatti. Lisää joukkoon kerma ja Koskenlaskija. Kiehauta. Ota pannu pois liedeltä. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita kananmuna pastapohjaan ja kumoa se uunivuokaan. Uunipastan tulisi olla aika löysää ennen uuniin laittoa. Tasoittele pasta vuoan pohjalle ja raasta parmesaania päälle. Paista uunipastaa 180-200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes liemi on imeytynyt gnoccheihin ja pinta uunipastassa on kauniin kullanruskea.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original 170 g

150 g portobelloja tai herkkusieniä
500 g gnoccheja (tuore)
2 valkosipulinkynttä
kourallinen pinaattia
2-3 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
100 Valio Koskenlaskija® -juustoa
100 g parmesaania raastettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä