Kapen leffaillan pastrami toast Reubenit

Kapen leffaillan pastrami toast Reubenit

4 annosta   n. 15 min  Laktoositon

Edessä mukava ilta perheen tai ystävien kanssa rennosti oleillen? Nappaa tästä illan tarjoiluksi Kapen versio klassisesta Reuben toastista. Tarpeet vain kauniisti esiin pöydän päähän, leipäparila tai pannu kuumaksi ja yhdessä leipiä kasaamaan. Kapen Ketsunaisse kruunaa maun. Jos suolakurkut ja hapankaali eivät ole kaikkien makuun, voit kattaa tarjolle myös minikokoisia viipaloituja tomaatteja ja paprikoita sekä kurkkusiivuja.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Murskaa valkosipuli. Sekoita kaikki Ketsunaisse-ainekset kulhossa kastikkeeksi. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Viipaloi leipä, täytä toastit makuusi sopiviksi ja paahda ne rapeiksi leipäparilalla tai paistinpannulla prässäten toastia paiston aikana.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Helsingin Kauppiaiden Leipäbaari Gourmet Pastrami 160 g

1 vaalea rapeakuorinen juurileipä/sekaleipä/ranskanleipä tms. (n. 8 siivua)
200 g hapankaalia
4-8 Emmental-juustoviipaletta
2 dl Ketsunaisse-kastiketta
2 suolakurkkua pitkinä ohuina viipaleina

Ketsunaisse-kastike:

2 dl majoneesia
2 rkl ketsuppia
1 tl Dijon-sinappia
½ tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä