Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea

Kapen raakamakkara-vihannespyttipannu ja Dijon -creme fraichea

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Kapen Himotut goes Oktoberfest! Tällä kertaa keittiöjumala Aihinen laittaa pyttipannun uuteen kuosiin ja makkarakinkerit voivat alkaa. Paprikalla ja fenkolilla saa loihdittua kivaa raikkautta yleensä muuten niin raskaaseen spydäriin. Tämä resepti on myös jääkaapin tyhjennystalkoisiin sopiva ratkaisu. Korvaa siis fenkoli, punasipuli ja paprika jääkaapin kätköistä löytyvillä vihanneksilla ja näin vähennät samalla ruokahävikkiä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Vatkaa crème fraîche kevyesti vaahdoksi kulhossa ja mausta se Dijon-sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa perunat ja makkarat paloiksi eri kulhoihin. Leikkaa fenkoli, punasipuli ja suippopaprika ohuiksi
viipaleiksi veitsellä.

Aloita paistamalla leikatut makkarat paistinpannulla kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Ota makkarat pannulta pois ja paista perunat seuraavaksi kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi rypsiöljyssä. Yhdistä paistetut makkarat perunoiden joukkoon ja paista vielä hetki. Sekoita pannulle leikattu fenkoli, punasipuli ja suippopaprika. Paista vielä kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele annos Dijon crème fraîchella ja lehtipersiljalla.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Pampan Pablo 280 g

600 g pientä perunaa (kypsää/keitettyä)
½ fenkoli
1 punasipuli
2 suippopaprikaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
rypsiöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Dijon crème fraîche:

150 g crème fraîchea
1-2 tl Dijon-sinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä