Karamellipossu bao

Karamellipossu bao

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Karamellipossu on ollut aasialainen hittiruoka meillä Suomessa jo vuosia. Nyt myös kätevästi jokaisen arkikokkaajan ulottuvilla. HK Rypsiporsas® Karamellipossusta valmistat kädenkäänteessä vaikkapa maukkaat karkkipossu-baot. Toimiva setti vaikkapa illan istujaisissa.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Viipaloi kurkku paperin ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkkuviipaleet, sokeri sekä gari -inkivääri keskenään anna maustua vähintään pari tuntia.

Sekoita yuzumajoneesi ainekset huolellisesti ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Paista possusuikaleet nopeasti kuumalla paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita karamellikastike suikaleiden joukkoon.

Höyrytä sämpylät kuumiksi ja täytä karamellipossulla, pikkelöidyllä kurkulla sekä yuzumajoneesilla. Koristele sämpylät viipaloidulla chilillä ja tuoreella korianterilla.

 

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Karamellipossu 360 g


4 kpl bao -sämpylöitä

Pikkelikurkku:

1 kurkku
1 prk gari inkivääriä nesteineen
2 rkl sokeria

Yuzumajoneesi:

1 dl japanilaista majoneesia (Kewpie)
2 rkl yuzu -kastiketta
½ valkosipulin kynsi raastettuna
2 tl seesamiöljyä
1 rkl sweet chiliä

Koristeluun:

1 kpl punainen chili
½ pnt korianteria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.