Karamellisoitu pekoni

Karamellisoitu pekoni

4 annosta   n. 60 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Karamellisoidussa pekonissa koukuttaa sen ihana makean ja suolaisen yhdistelmä. Tähän herkkuun lisätään vielä ripaus chiliä viimeistelemään makunautinto.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Sekoita keskenään sokeri ja mausteet. Painele pekoniviipaleita sokeriseoksessa molemmin puolin ja asettele viipaleet leivinpaperin peittämälle uunipellille. Paista pekoniviipaleita 150-asteisessa uunissa tai 130-asteisessa kiertoilmauunissa 20 minuuttia. Ota pekonit uunista ja käännä ne varovasti ympäri. Jatka paistamista vielä 20 minuuttia. Nosta pekoniviipaleet ritilälle jäähtymään ja nauti huoneenlämpöisenä.

Ainekset 

(4 annosta)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.