Makkara-kasvispaistos grillissä

Makkara-kasvispaistos grillissä

3 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Makkara-kasvispaistos muistuttaa pyttipannua ja voit lisätä joukkoon omia suosikkikasviksia. Nauti kesäpäivästä ja anna ruoan valmistua grillissä välillä sekoitellen.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Lohko hyvin pestyt uuden sadon perunat, sipulit, kesäkurpitsa ja paprika. Hienonna valkosipuli. Sekoita se öljyyn paprikajauheen ja chilijauheen kanssa. Kaada seos vuokaan ja kääntele tasaiseksi. Paloittele joukkoon makkarat. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja kypsennä grillissä välillä seosta käännellen.

Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.


Ainekset 

(3 annosta)
  • 1 pkt HK Kabanossi® Karski® paloiteltuna
  • 0.5 kg uutta perunaa
  • 2 kg sipulia lohkoina
  • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl paprikaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.25 tl chilijauhetta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.