Kaslerpaistia ja vuohenjuustoista peruna-juurespaistosta

Kaslerpaistia ja vuohenjuustoista peruna-juurespaistosta

4-6 annosta   n. 2 h   Gluteeniton

Kaslerpaisti on mehevä paisti, jonka seurana maistuu värikäs peruna-juurespaistos vuohenjuustolla ja juustoraasteella höystettynä.

Valmistusohje

(n. 2 h )

Ota kaslerpaisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihalämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja paista 150 asteessa noin 1 ½ tuntia kiloa kohden, kunnes paistin sisälämpötila on 80 astetta. Anna paistin vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen kuin poistat lihalämpömittarin ja viipaloit lihan. Laita kohmeinen peruna-juuressekoitus uunivuokaan, mausta suolalla ja paprikajauheella. Sekoita joukkoon vuohenjuusto, juustoraaste ja kerma. Kypsennä 200 asteessa noin tunti, tai kunnes perunat ja juurekset tuntuvat kypsiltä. Tarjoa herkullinen paistos mehevän paistin seurana. Valmista seuraksi raikas salaatti.

Ainekset 

(4-6 annosta)

1 kpl HK Viljaporsaan herkkupaisti

1 kg peruna-juuressekoitusta pakastealtaasta
n. 1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
150 g vuohenjuustoa
200 g juustoraastetta
4-6 dl kuohu- tai ruokakermaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.