Kassler Chinois & Asian slaw

Kassler Chinois & Asian slaw

annosta  

Valmistusohje

KASSLER

Aloita valmistamalla marinadi: sekoita hoisin-kastike, srirachaa, hunaja, soija, mirin, seesamiöljy ja kuivamausteet hyvin keskenään. Tee lihan pintaan viiltoja ja pyörittele kassler kunnolla marinadissa. Laita jääkaappiin ja anna maustua marinadissa ainakin 4 tuntia, mieluummin yön yli.

Anna lihan lämmetä huoneenlämmössä pari tuntia. Laita uunivuokaan ja kaada kaikki marinadi lihan päälle. Paista 130-asteisessa uunissa kolme tuntia. Lisää tarvittaessa vettä, jos näyttää siltä, että kastike/marinadi alkaa kuivua.

Leikkaa lihasta siivuja ja sekoita uuniastian jäänyt marinadi lihan päälle kastikkeeksi.
Tarjoa salaatin ja keitetyn basmati- tai jasmiiniriisin kera.

ASIAN SLAW

Laita kaalisuikaleet, sipuli, porkkanat ja hienonnetut yrtit tarjoiluastiaan. Sekoita varovasti.

Mittaa kuppiin kalakastike, limemehu, riisietikka ja sokeri. Sekoita niin, että sokeri sulaa kunnolla nesteen joukkoon.

Kaada kastike salaatin sekaan ja sekoita. Viimeistele chilillä.

Ainekset 

( annosta)

KASSLER

1,5-2 kg HK Rypsiporsas® Kassler 
1,5 dl hoisin-kastiketta
2 rkl srirachaa
3 rkl hunajaa
3 rkl soijaa
3 rkl miriniä tai sakea (ei välttämätön)
2 rkl seesamiöljyä
1 tl mustapippuria
1 tl inkivääriä
ripaus suolaa

 

ASIAN SLAW

500 g kaalia ohuina suikaleina
200 g punakaalia ohuina suikaleina
1 punasipuli viipaloituna
2 porkkanaa ohuiksi tikuiksi leikattuna
kourallinen mintunlehtiä pilkottuna
1 ruukku korianteria pilkottuna
2 rkl kalakastiketta
1 limen mehu
2 rkl riisietikkaa
1 rkl sokeria
2 punaista chiliä pilkottuna

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.