
Kasslerpihvit ja lämmin kiinankaalilisäke
Valmiiksi marinoitu viljaporsaan kasslerpihvi on murea ja nopeasti kypsyvä. Tarjoa seuraksi riisiä ja herkulliseksi paistettua kiinankaalia.
Valmistusohje
(n. 1 h 15 min)Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.
Leikkaa kiinankaalista kanta ja leikkaa kiinankaali pituussuunnassa muutamaan reilun kokoiseen osaan.
Kuumenna öljy wokissa ja lisää kiinankaali ja valkosipuli. Kääntele kovalla lämmöllä hetki.
Lisää soijakastike ja jatka kääntelyä, kunnes kiinankaali alkaa mennä kasaan. Rouhi joukkoon mustapippuria. Lisää vesi ja kuumenna. Ripottele joukkoon auringonkukansiemeniä tai seesaminsiemeniä.
Grillaa pihvejä noin 2 – 3 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat pinnaltaan rapeita ja tarjoile lämpimän kiinankaalisalaatin kanssa.
Ainekset
(6 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan kasslerpihvi marinoitu
- öljyä grillaukseen
- 1 kg kiinankaalia
- 3 rkl öljyä
- 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ dl soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
- 1 dl vettä
- 1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä tai seesaminsiemeniä
