Kasslerpihvit ja lämmin kiinankaalilisäke

Kasslerpihvit ja lämmin kiinankaalilisäke

6 annosta   n. 1 h 15 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Valmiiksi marinoitu viljaporsaan kasslerpihvi on murea ja nopeasti kypsyvä. Tarjoa seuraksi riisiä ja herkulliseksi paistettua kiinankaalia.

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.

Leikkaa kiinankaalista kanta ja leikkaa kiinankaali pituussuunnassa muutamaan reilun kokoiseen osaan.

Kuumenna öljy wokissa ja lisää kiinankaali ja valkosipuli. Kääntele kovalla lämmöllä hetki.

Lisää soijakastike ja jatka kääntelyä, kunnes kiinankaali alkaa mennä kasaan. Rouhi joukkoon mustapippuria. Lisää vesi ja kuumenna. Ripottele joukkoon auringonkukansiemeniä tai seesaminsiemeniä.

Grillaa pihvejä noin 2 – 3 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat pinnaltaan rapeita ja tarjoile lämpimän kiinankaalisalaatin kanssa.

Ainekset 

(6 annosta)
  • 2 pkt HK Viljaporsaan kasslerpihvi marinoitu
  • 2 rkl öljyä grillaukseen
  • 1 kg kiinankaalia
  • 3 rkl öljyä
  • 4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 0.5 dl soijaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 dl vettä
  • 1 dl seesaminsiemeniä paahdettuna
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.