Kasvis-dippilautanen ja sour cream & onion -dippi

Kasvis-dippilautanen ja sour cream & onion -dippi

4 annosta   n. 15 min  Laktoositon Gluteeniton

Jos viikonlopun kemujen seurueessa on kasvisruokailijoita tai muuten vain haluat vetää viikonlopun aivan Vihreänä, ovat HK Vihreät Kasvisnuggetit ja -pullat nappivalinta! Runsaskuituiset nuggetit ja pullat tarjoillaan itsetehdyn sour cream & onion -dippikastikkeen kera.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Töki kasvispyörykät varrastikkuihin ja paista vartaat ja nuggetit pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi. Voit lämmittää pyörykät ja nuggetit myös mikrossa.

Kuori porkkana. Leikkaa porkkana ja kurkku pikkurillin kokoisiksi pölkyiksi ja tarjoa ne dippilautasella kasvispyörykkävartaiden ja nuggettien kaverina.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Vihreät Kasvisnuggetit 200 g

1 pkt HK Vihreät Kasvispullat 200 g
2 porkkanaa
1 kurkku

Sour cream & onion -dippi:

1 prk ranskankermaa
2 tl sipulijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä