Kasvis-dippilautanen ja sour cream & onion -dippi

Kasvis-dippilautanen ja sour cream & onion -dippi

4 annosta   n. 15 min  Laktoositon Gluteeniton

Jos viikonlopun kemujen seurueessa on kasvisruokailijoita tai muuten vain haluat vetää viikonlopun aivan Vihreänä, ovat HK Vihreät Kasvisnuggetit, - ja pullat nappivalinta. Runsaskuituiset nugetit ja pullat tarjoillaan itsetehdyn sour cream & onion -dippikastikkeen kera.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Töki kasvispyörykät varrastikkuihin ja paista vartaat ja vegenugetit pienessä määrässä rypsiöljyä kuumiksi. Voit lämmittää pyörykät ja nugetit myös mikrossa.

Kuori porkkana. Leikkaa porkkana ja kurkku pikkurillin kokoisiksi pölkyiksi ja tarjoa ne dippilautasella kasvispyörykkä vartaiden ja vegenugettien kaverina.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Vihreät nuggetit 200 g

1 pkt HK Vihreät kasvispullat kasviproteiinista 200 g
2 porkkanaa
1 kurkku

Sour cream & onion -dippi

1 prk ranskankermaa
2 tl sipulijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
suola
rouhittu mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä