
Keittämättä paras makaronilaatikko
Keittämättä paras makaronilaatikko on eittämättä uusi ruokasuosikki. Tätä hittiruokaa ja arjen pelastajaa voi valmistaa helposti ja nopeasti isommallekin poppoolle. Tässä on maailman helpoin makaronilaatikko!
Gluteeniton makaronilaatikko valmistuu korvaamalla makaronit maissimakaroneilla (esim. Pasta d´oro). Maissin hieman makeampi maku sopii loistavasti makaronilaatikkoon. Kokeilemisen arvoinen vinkki vaikka ei muuten noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota.
Laktoosittomassa makaronilaatikossa korvataan maito vastaavalla määrällä laktoositonta maitoa tai lihalientä. Mik...
Keittämättä paras makaronilaatikko on eittämättä uusi ruokasuosikki. Tätä hittiruokaa ja arjen pelastajaa voi valmistaa helposti ja nopeasti isommallekin poppoolle. Tässä on maailman helpoin makaronilaatikko!
Gluteeniton makaronilaatikko valmistuu korvaamalla makaronit maissimakaroneilla (esim. Pasta d´oro). Maissin hieman makeampi maku sopii loistavasti makaronilaatikkoon. Kokeilemisen arvoinen vinkki vaikka ei muuten noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota.
Laktoosittomassa makaronilaatikossa korvataan maito vastaavalla määrällä laktoositonta maitoa tai lihalientä. Mikäli käytätä lihalientä, on munamaidon suolamäärää hyvä vähentää maun mukaan tai jättää suola kokonaan pois.
Valmistusohje
(n. 60 min)Voitele noin 20x30 cm uunivuoka ja sekoita siinä raaka jauheliha ja raa’at makaronit. Vatkaa keskenään maito, kananmunat ja mausteet. Kaada neste vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 40 minuuttia 175-asteisessa uunissa ja anna levähtää noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Broileri-Nauta jauheliha 8% 400g 400 g
- 400 g makaronia
- 1 l maitoa
- 2 kpl kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 150 g juustoraastetta
