Kermapippurikastike

Kermapippurikastike

4 annosta   n. 40 min  Gluteeniton

Klassinen kermapippurikastike saa makua kolmesta eri pippurista ja sopii erilaisten liharuokien ja pihvien kastikkeeksi.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Murskaa pippurit huhmareessa tai nuijimalla ne pussin sisällä. Laita pippurimurska kattilaan ja kuullota voissa pari minuuttia. Kaada joukkoon konjakki, lihaliemi ja kerma. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes kastike alkaa saostua. Mausta suolalla ja sinapilla ja tarjoile lihan kanssa.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 tl roseepippuria (kokonaisia)
  • 1 tl mustapippuria (kokonaisia)
  • 1 tl viherpippuria (kokonaisia)
  • 1 tl voita
  • 2 rkl konjakkia (voi jättää pois)
  • 2 dl lihalientä (vahvaa)
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sinappia (väkevää)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.