Kermapippuripossu

Kermapippuripossu

3-4 annosta   n. 60 min  Gluteeniton

Murea possu saa lisämakua herkullisen pippurisesta kermakastikkeesta. 

Valmistusohje

(n. 60 min)

Kuori ja hienonna sipulit ja suikaloi paprika. Ruskista possunsuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää sipulit ja paprikat. Paista noin viisi minuuttia. Lisää lihaliemi ja hauduta noin 40 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja hauduta muutama minuutti, sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile yrteillä maustetun perunasoseen kera.

Ainekset 

(3-4 annosta)
  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale marinoitu
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl paprikaa
  • 4 dl lihalientä
  • 50 g pippurituorejuustoa esim. Crème Bonjour Pippuriseos
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.