Kesäinen pyttipannu

Kesäinen pyttipannu

4 annosta   n. 20 min  Gluteeniton

Tässä herkullisessa pyttipannussa maistuvat kesän maut ja se valmistuu kätevästi muurikkapannulla. Vähintäänkin yhtä hyvää kuin perinteinen pyttipannu!

Valmistusohje

(n. 20 min)

Leikkaa makkarat paloiksi. Lorauta rypsiöljyä kuumennetulle muurikka- tai paistinpannulle ja paista bataattikuutioita, kunnes ne saavat vähän väriä ja alkavat pehmetä.

Lisää parsapätkät, makkaranpalat, sipuli ja valkosipuli ja jatka vielä paistamista, kunnes bataatit ja parsat ovat pehmenneet.

Sekoita lopuksi pyttipannun joukkoon tuorejuusto, sitruunamehu, sipulinvarret ja hienonnetut yrtit. Mausta vielä suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile pyttipannu sellaisenaan tai raikkaan salaatin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Kabanossi® Original 400 g

  • rypsiöljyä 
  • 1 bataatti kuorittuna ja kuutioituna 
  • 6-8 vihreää parsaa kannat poistettuna ja reiluina pätkinä 
  • nippu kevätsipuleita puolitettuna ja varret pätkittynä 
  • 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja viipaloituna 
  • n. 100g maustamatonta tuorejuustoa 
  • ½ sitruunan mehu 
  • reilusti yrttejä, esim. lehtipersilja, timjami ja basilika suolaa ja mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.