Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Herkullisissa kevätrullissa runsas lihatäyte saa seurakseen riisinuudeleita, seesamikastiketta sekä wasabimajoneesia.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista suikaleet pannulla ja lisää sienet, paista hetki ja lisää hiukan chiliä antamaan väriä ja makua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valmista wasabimajoneesi. Sekoita ainekset keskenään. Jätä maustumaan hetkeksi.

Sekoita kaikki seesamikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua.

Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta seesamikastikkeella.

Kokoa kevätrullat. Kastele riisipaperi kädenlämpöiseen veteen, odota että paperi notkistuu ja nosta se liinan päälle. Asettele nuudelit ja lihasuikaleet herkkusienten kera riisipaperille ja laita wasabimajoneesia päälle. Rullaa lopuksi herkullinen kevätrulla kokoon. Voit valuttaa vielä seesamikastiketta rullien päälle makua antamaan ja koristella paahdetuilla seesaminsiemenillä ja sinapin lehdillä. Dippaa kevätrullat wasabimajoneesiin.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale marinoitu 400 g

  • 100 g herkkusieniä viipaloituna
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 kpl pitkä punainen chili
  • 1 pkt riisinuudeleita
  • 1 pkt riisipaperia

Wasabimajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl wasabia
  • 1 tl sitruunamehua


Seesamikastike nuudeleille

  • 1 dl soijaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl paahdettuja seesamin siemeniä
  • 1 rkl pähkinäöljyä

 

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.