Kevyt kalkkunapatonki avokado-tomaattisalsalla

Kevyt kalkkunapatonki avokado-tomaattisalsalla

1-2 annosta   n. 15 min  Laktoositon

Kevyt kalkkunapatonki täytetään raikkaalla tomaatti-avokadosalsalla

Valmistusohje

(n. 15 min)

Silppua salsan ainekset: tomaatti, avokado, kevätsipulin varsi ja korianteri.

Purista tomaattisilpusta ylimääräinen mehu pois käsin ja sekoita se muiden silputtujen ainesten kanssa kulhossa (säilytä halutessasi tomaattimehu jotain muuta käyttöä varten). Lisää sitruunamehu salsaan ja mausta se suolalla ja pippurilla. Jos salsa tuntuu liian kostealta, voit valuttaa sitä vielä siivilässä ennen patongin täyttämistä. Halkaise patonki, pirskottele sen sisäpuolelle oliiviöljyä ja täytä kalkkunaleikkeleellä ja salsalla.

Ainekset 

(1-2 annosta)
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl avokadoa
  • 2 kpl kevätsipulia
  • 1 nippu korianteria
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl maalaispatonkia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 12 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.