Kiinalainen porsaanlihakastike

Kiinalainen porsaanlihakastike

3 annosta   n. 15 min  Laktoositon Maidoton

Kiinalainen porsaanlihakastike valmistuu helposti ja nopeasti vaikka arjen kiireessä, sillä HK Viljaporsaan lihasuikaleet kypsyvät muutamassa minuutissa.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Laita riisi tai nuudelit kiehumaan. Paista suikaleita tilkassa öljyä noin 2-4 minuuttia. Lisää pannulle wok-vihannekset. Sekoita veden joukkoon soijakastike, hunaja-omenaviinietikka, sokeri ja perunajauho. Lisää liemi pannulle ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin tai nuudeleiden kera.

Ainekset 

(3 annosta)
  • 1 pkt HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 2 dl riisiä (tai nuudeleita)
  • 200 g wok-vihanneksia
  • 1 rkl öljyä
  • 2 dl vettä
  • 1 dl soijaa
  • 0.5 dl hunaja-omenaviinietikkaa
  • 0.5 dl sokeria
  • 2 tl perunajauhoa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.