Kiinalaista inkivääripossua sweet & sour ja paistettua riisiä

Kiinalaista inkivääripossua sweet & sour ja paistettua riisiä

2-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Rypsiporsas®-lihan Kiinan valloitus on jo käynnissä. Sen kunniaksi jaamme supernopean reseptin kiinalaisesta klassikkoruoasta, sweet & sour possusta.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Paista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää maustepussin 1 sisältö, siirappi sekä etikka ja jätä hautumaan, kunnes lisäke valmistuu. Lisää tarvittaessa hieman vettä.

Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista herkkusienet seesamiöljyssä kauniin kullanruskeiksi. Lisää valkosipuliviipaleet ja paista hetki. Varo ettei valkosipuli pala.
Lisää pannulle viipaloitu kevätsipuli ja esikeitetty riisi. Paista noin 4 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi saa kauniin värin ja on kauttaaltaan kuumaa.
Tarjoa sweet & sour inkivääripossu paistetun riisin kanssa. Viimeistele annos lautasella pakkauksen mukana tulleella rapealla maissi-graham panerointimurulla (pussi 2).

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 rs HK Rypsiporsas® Crispy China nopea fileesuikale 335 g
2,5 dl pitkäjyväistä riisiä
1 rs/100 g herkkusieniä viipaloituna
suolaa
2 rkl seesamiöljyä
½ pnt kevätsipulia viipaloituna
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
½ dl tummaa siirappia
½ dl riisiviinietikkaa tai valkoviinietikkaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.