Kiinalaista inkivääripossua sweet & sour ja paistettua riisiä
Rypsiporsas®-lihan Kiinan valloitus on jo käynnissä. Sen kunniaksi jaamme supernopean reseptin kiinalaisesta klassikkoruoasta, sweet & sour possusta.
Valmistusohje
(n. 30 min)Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Paista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää maustepussin 1 sisältö, siirappi sekä etikka ja jätä hautumaan, kunnes lisäke valmistuu. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista herkkusienet seesamiöljyssä kauniin kullanruskeiksi. Lisää valkosipuliviipaleet ja paista hetki. Varo ettei valkosipuli pala.
Lisää pannulle viipaloitu kevätsipuli ja esikeitetty riisi. Paista noin 4 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi saa kauniin värin ja on kauttaaltaan kuumaa.
Tarjoa sweet & sour inkivääripossu paistetun riisin kanssa. Viimeistele annos lautasella pakkauksen mukana tulleella rapealla maissi-graham panerointimurulla (pussi 2).
