Kimchi burger

Kimchi burger

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Tuhti naudan rinnasta jauhettu laadukas burgeripihvi, cheddar ja korealainen kimchi. Niistä on tämä viiden tähden burgeri valmistettu. Misomajoneesi ja pikkelöity punasipuli antavat loppusilauksen tälle lihantaitajien taidonnäytteelle.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Sekoita kaikki majoneesin ainekset keskenään. Anna maustua ainakin tunti jääkapissa.

Kiehauta etikka, vesi ja sokeri. Kaada ohueksi viipaloitujen punasipulien päälle. Jäähdytä.

Muotoile karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta neljä burgeripihviä. Paista kuumalla pannulla rypsiöljyssä hyvä väri molemmin puolin. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Laita pihvit uuninpellille ja juustoviipaleet pihvien päälle. Paista vielä 200 asteisessa uunissa noin 4 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pihvit ovat kypsiä.

Kuumenna sämpylät uunissa tai paistinpannulla. Voitele pohja ja kansi misomajoneesilla. Kokoa pohjan päälle pikkelöity punasipuli, pihvi ja juusto, kimchi, srirachaa ja lopuksi hieman ruohosipulia.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Karkeaksi jauhettua Naudan rintaa

8 rkl valmista kimchiä
8 rkl misomajoneesia
4 rkl pikkelöityä punasipulia
4 rkl srirachaa
4 rkl ruohosipulia hienonnetuna
8 viipaletta cheddaria
rypsiöljyä paistamiseen

Misomajoneesi:

1 dl majoneesia
2 tl misotahnaa
1 tl sitruunamehua

Pikkelöity punasipuli:

2 punasipulia ohueksi viipaloituna
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1 dl vettä

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.